HTML

Vastag Margó

Telik, de nem múlik. Mégis marasztalod? Válaszolj

Utolsó kommentek

  • efzsé: @katajev: de szép írás,Katajev! (2009.11.09. 01:19) kentaur st.auby tamásnak
  • ilkajanka: Szervusztok! Ahol a kép van(fotózva), az történetesen apukám galériája. Ha megszeretnétek nézi ezt... (2009.03.30. 21:11) petri süllyed?
  • katajev: bisztos natyon örül szentjauby ety juhasz förönc versnek. ğ ntyon szeretui a natyon szşp lírai ver... (2008.12.27. 20:06) kentaur st.auby tamásnak
  • baradlayné: Írj már, kérlek, valamit, ne szűnjön meg minden, ami jó. (2008.09.28. 19:57) jó példával elöl
  • efzsé: Mikor gyösszvissza? (2008.08.29. 09:03) jó példával elöl
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • efzsé: @katajev: de szép írás,Katajev! (2009.11.09. 01:19) kentaur st.auby tamásnak
  • ilkajanka: Szervusztok! Ahol a kép van(fotózva), az történetesen apukám galériája. Ha megszeretnétek nézi ezt... (2009.03.30. 21:11) petri süllyed?
  • baradlayné: Írj már, kérlek, valamit, ne szűnjön meg minden, ami jó. (2008.09.28. 19:57) jó példával elöl
  • kolhoz mihaly2: Ugye, ugye Szamárfül/murci, milyen nagyszerű ez az evolució?: Kohlhaas Mihály Coalhaus Walker Kol... (2008.07.02. 09:02) férfiak zárójelben
  • rapi: Na, ezt nem értem, de mindegy. Rousseau mondta egy hegyre először azt, hogy szép. Ezzel csak azt... (2008.06.10. 15:49) halló fiúk, halló lányok!

Litera - friss

Nincs megjeleníthető elem

Litera - magazin

Nincs megjeleníthető elem

drótostót

2008.04.26. 10:31 vastag margó

 

Vissza a Lázár-terembe. Kiderült, a Teleházakban a Kárpátia együttesre van celluxozva a Gugli, még csak nem is a popószexre. Ez György Péter szíves közlése. Ehhez még azt tenném hozzá, a fiam iskolája tavalyelőtt nyert pár milliót interaktív táblára - ahogy azon szalad a filctoll, hát, valami csodálatos.

Szóval, hogy volna a tömérdek kulturális információ, csak 1. nem lehet hozzáférni, pl. a szélessáv keskenysége, tehát a kapcsolat rendszeres összeomlása miatt, ez a jobbik eset, mert javítható, 2. a kutyát sem érdekli. Szomorú a Kulturális Alap, így a posztnemzetállami korban, fogalma nincs, mit kéne csinálni. Harsányi Lászlónak van 1 dilemmája, jelesül, hogy "ilyen kényes politikai helyzetben, amikor a szélsőjobboldal" stb. lehet-e egyáltalán kultúrpolitikai koncepcióval előjönni.

A könyvtár skanzenné válik interaktivitás nélkül, mondja Csepeli, és igaza van. Csak hát, a web2 korában élünk, "az állam fölteszi, a nép meg majd leveszi"-koncepció nem nagyon működik. Épp beszólnék, hogy pakoljanak rá ők is a youtube-ra, hátha segít valamit, amikor megszólíttatik a litera jelenlévő főszerkesztője, mondaná el, hogyan szerkeszt főt ebben a helyzetben. Nem válaszol a kérdésre, helyette valami olyasmit mond, hogy az online kultúra az offline-ból táplálkozik, tehát demagógiának tartja azt az érvelést, amit az extraprofitot - tényleg ezt a szép, idejétmúlt kifejezést alkalmazta! - termelő szolgáltatók előszeretettel használnak, hogy a netből szivárgó járulékot igazságtalan volna (p.l.) népitáncra költeni, amúgy meg jellemzőnek azt, hogy fel sem merül annak a kósza lehetősége, hogy az óriáscégek, pusztán társadalmi felelősségérzetből, lenyeljék a járulékot. És még, hogy nem kéne a szélsőjobboldaltól való rettegés akolmelegében tespedni - lehet-e tespedni akolmelegben? főként a szélsőjobboldaltól való rettegésében? - , a kétségtelenül lassú és unalmas, ám hosszú távon megúszhatatlan melózás helyett.

(Fölrémlik egy régi jelenet, amikor a JAK-táborban a spanom (a főszerkesztő úr) infarktusközelbe bosszantotta magát Harsányi úr azon kijelentésétől, hogy a kérdés:  melyik folyóirat jobb, tehát érdemel inkább  támogatást, szakmai alapon eldönthetetlen  - tulajdonképpen ízlés dolga.)

Wififalu lesz, akárki meglássa, dől a háló a villanyoszlopról, olcsó egyenlaptopokra zuhog a Kárpátia. 

Miért van egyáltalán létezõ; és nem, sokkal inkább, semmi? Kérdezte a "nácilóci", "enkezével kötött gyapjúsapkájában" (Bernhard).

Vagy a felesége kötötte?

4 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagmargo.blog.hu/api/trackback/id/tr93442789

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Slim4Ever Forskolin Extract 2019.04.03. 12:47:59

Filmrecorder. Ezek a legjobb metálfilmek - Recorder

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vastag margó 2008.06.05. 23:23:45

Kedves Szamárfül, az idézett helyen válaszoltam, szerintem nem túl jó módszerrel, mert sima kommentet írtam, tehát az írók így nem kerültek bele a címkefelhőbe, bocsánat.
süti beállítások módosítása